LovliePie

Tankar och känslor, de som finns här inne

Planering

Publicerad 2017-10-15 21:51:38 i Mobilen,

Allt är planering nu för tiden. Det är askul och också asjobbigt. Känner jag borde lägga ner lite mer ordentligt arbete och inte bara massa "sista minuten tentaplugg". Men vet inte riktigt var jag är just nu. Dagarna bara sveper förbi och kvällarna likaså, veckorna och månaderna och helt plötsligt är vi i mitten på oktober. Vad hände där egentligen.


Aja allt är ändå på rätt köl, vad gäller försäljning går det trögt. Soffan blir inte såld och inte heller hallmöbeln. Vi är upptagna på helgerna iallafall till den graden att det alltid händer något. E's syster var här i helgen, mäkta upptagen men ändå i tankarna hela tiden. Idag hade vi några killkompisar på besök och såg konstig film och lagade god mat.

Jag hoppas egentligen på ett andningsshål. En möjlighet att bara andas. Just nu känns allt ganska förvirrat och snabbt. Men jag vet så mycket som, jag älskar E. Vi ska gifta oss och vi har nu ett datum 25 augusti 2018 och det blir hans efternamn. Sheeet, börjar bli himla verkligt. 


Omg, vad jag älskar honom. 

Bröllop

Publicerad 2017-10-09 22:26:43 i Allmänt,

Oj oj oj, 2 september 2017,då friade han. Det var som vi alltid, helt fel, men ändå blir allt rätt. Jag var så trött och höll på att somna och han friade i sovrummet. Jag sa ja innan han fick fråga. Han hade gjort bort sig både en och två gånger innan. Han är världens finaste. Han är pusselbiten som passar i min pusselbit. Och vad som än händer tror jag alltid vi kommer misslyckas på så många sätt. Vi kommer alltid ha tur i oturen.


Nu är det istället bröllopsplanering. Det är allt jag andas. Det är allt jag tänker på. Jag är ju inte den som blir besatt av mina påhitt, *host host*. Ibland funderar jag om vi är dumma i huvudet. Vi beslutar alltså att gifta oss på samma sommar vi ska byta jobb och flytta över 100 mil. När en av oss inte har jobbat alls. Efter en vår med mindre inkomst. Troligen blir det låna pengar om vi vill ha vårt bröllop. Sjukt jobbigt att ha så mycket planer och önskningar. 

Varför är bröllop så dyrt. Varför är det så svårt att komma fram till vad man vill och hur man ska lägga upp allt. Varför lägger sig allt som något dis över allt. Pengar, det som just nu är mest behövt och ändå, vi har ju råd att låna. Det går helt mot mina principer. Men sen är jag ju kär i den där, den där fånen som får mig att hitta på sånt här knäppt. 


Hur blev man så jävla kär!! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela