LovliePie

Tankar och känslor, de som finns här inne

Jag börjar bli tung nu

Publicerad 2019-04-25 09:13:14 i Allmänt, Mobilen,

Nu börjar det kännas riktigt jobbigt. Tankarna är tunga, jag börjar bli tung, illamående, trött. Svårt att sova. Oro. Jag vet inte riktigt var jag ska ta mig till. Blir arg på E för minsta lilla. Känner mig värdelös. Just nu är allt tungt och samtidigt finns inga riktiga problem på något vis. Hatar alla hjärnspöken. Vet inte hur jag ska gå till väga för att bearbeta detta.

För drygt 1vecka sedan drabbades kollegor på båda våra jobb av att deras ofödda barn dog. Själv är man gravid v32, och i början påverkade mig inte så mycket. Nu har det börjat sippra in mer. Man vet så mycket och ändå jag vill bara lägga mig ner och gråta och sova. Vill inte ta ett steg till.

Jag jobbar just nu med en pendling på 2h hem, bor borta vissa dagar. Det är just nu så mycket röda dagar vilket är fantastiskt men jag hinner inte med att njuta av ledigheterna. Känner mig orolig, stressad och nedstämd just nu. Är så mycket som händer i livet, i måndags fick vi tillslut sålt bilen. Nya bilen ska hit och dit för att ordnas och fixas med.

Pengar är ett ständigt bekymmer, för än så länge ser jag ingen bättring på horisonten. Livet sniglar sig fram och varje steg känns jobbigt. Ett steg i taget, en dag i taget brukar jag säga. Men nu funkar inte ens det. Jag vill vara mig och göra det jag vill men just nu börjar även det bli svårt. Och hela tiden finns rösten "tänk om det inte går". 

Just nu skulle jag vilja ha en paus, en ordentlig paus. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela