LovliePie

Tankar och känslor, de som finns här inne

1 månad, är det lång eller kort tid?

Publicerad 2013-02-26 18:29:00 i Allmänt,

En månad sen du lämnade mig här hemma, 1 månad sen du tog mina nycklar och höll på att flyga med dom till Jönköping. En månad sen du kysste mig, sen jag kände din doft och sen jag fick krama dig. Drygt en vecka sen jag hörde din röst! Ett år sen vi firade 1,5år med restaurang och allt var bra då, tycker jag.
 
Dagar som denna hoppas jag vi kan bli ihop igen om några år, när du fått växa upp, när du kommit ikapp när det gäller sexuella upplevelser utanför vårt förhållande, när vi kanske ligger på lite mer samma nivå. Men jag vet att det inte alls kommer vara så, vet att du kommer behöva tid, tid som jag inte kan ge dig. Jag kan inte ge upp mina drömmar, min framtid och mitt liv för dig. Även om jag ibland vill, för du har alltid en del av mitt hjärta.
 
Jag har satt ett slutdatum på detta lidande jag känner, 26 januari 2014! Då vill jag kunna gå vidare. Hitta en annan pojke som kan göra mig lycklig för idag, efter 1 månad tror jag inte jag kan bli lycklig utan dig! Jag vill träffa andra folk, men det är bara en avledning för att inte känna efter.
 
Denna bilden har jag lärt mig älska lite mer varje dag, ska installera photoshop så jag kan fixa den än mer!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela