LovliePie

Tankar och känslor, de som finns här inne

Romatik VS självständighet

Publicerad 2013-03-31 13:13:00 i Allmänt,

Jag skrev en dag för många dagar sen nu en lista, 4 mål att uppnå. Målen var 1. Må bra 2. Bli självständig 3. Klara tentorna 4. Gå ner i vikt. Detta var en lista över vad som var viktigast. Det första målet jobbar jag på varje dag. Men det andra. Det är svårt.
  
Gammal bild, den gjordes till en annan kärlek, för så länge sen. Min första kärlek...

Jesus på korset

Publicerad 2013-03-30 15:16:00 i Allmänt,

Idag är det påskafton, idag är det Jesus Chrsit Superstar och amarican panncakes.
 
Igår va en fin dag, var hos några av de finaste vännerna, från min klass. Träffade ett gäng T2or, det var trevligt. Var väldigt nykter hela kvällen. Men det var trevligt. Dansade för en gång skull. Det är inte det jag brukar göra. Men det var kul. Flörtade med en kille, men råkade hamna med en annan. Han kunde dock inte försökt mer att hångla med mig. Var sjukt jobbigt för jag såg han inte alls så. Jag ville bara dansa med en vän, men han ville mer. Jag tänkte dock "FAN Kebby! Har du stått och tjurat i flera veckor för att du inte fått hångla och här är någon som försöker som en sate att hångla med dig. Kom igen, vad är det värsta som kan hända". Så jag hånglade med honom, blev dock jättepinsamt. Och jag kommer inte upprepa det.
 
Kvällens höjdpunkt var dock att smsa. Smsa med E. Fan varför ska jag ha känslor för honom. Vill motverka dem allt jag kan. Ändå vill jag så gärna. Fan. Ibland är livet bra komplicerat. Borde plugga, borde diska, men jag verkar ha tagit ledigt idag i hjärnan. Det är ju trots allt påsk

Sympatikuspåslaget

Publicerad 2013-03-21 20:48:00 i Allmänt,

Idag har jag inte kunnat slappna av! Varje gång jag har sett honom, den långa med trasiga byxor slår mitt hjärta volter. Jag tror jag blir röd i ansiktet och ibland får jag lite svårt att andas, blir som jag håller andan. Jag känner att hjärtat slår snabbt! Snabbt som det inte gjort på länge, snabbt som dagarna jag träffade min första kärlek. Det var så länge sen jag var förälskad. Ännu läääängre sen jag var förälskad i någon som bara gett mig blickar, någon jag aldrig har pratat med men som ändå kan få mig att bli helt vild. Tror dock inte jag kommer våga prata med honom. Det känns farligt. Jag har fått veta vad han har för facebook, men det är allt. Nu gör faktiskt facebook så att han kommer upp först på det namnet, känns som jag har stalkat lite för mycket :P.
 
Sen är det han den andra. Den andra som jag kan prata med i evigheter utan att vilja sluta. Som svarar på sms och som verkar vara en precis sån snubbe jag kan gilla. Vet inte om det är för att nu har han jag kallar för sympatikuspåslaget tagit överhand och ger en förälskelseperiod och då skvalpar det över på denna snubbe, del av mitt T1-harem som jag kallar honom, en av mina T1or, eller E. Men fan, lovade inte jag mig själv att jag inte skulle träffa en läkarstudent? Att jag verkligen inte skulle träffa en läkarstundet på lägre termin. Fan. Men jag tror bara det är vänskap, ändå finns det en gnista mellan oss hela tiden. Som ett tändstål som från var sitt håll ger gnistor och när som helst kommer en eld flamma upp. Aja, blir det en eld så blir det. Men just nu ska jag bara ta det lugnt, gå ner i vikt och bestämma sommarjobb.
 
Sommarjobb har blivit ett gissel. Kanske kan jag ta båda jag fått. Fan. Massor på en och samma gång. Men tror krasst att jag kan få ihop båda, hade det inte varit denna forskningen skulle det varit den andra och då hade jag också haft två saker, så detta är egentligen inte så konstigt. Hoppas hoppas hoppas.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela